Apple Event # 3: 10. november

I går annonserte Apple en tredje 2020 Event (!) for i høst: 10. november. De har aldri før hatt tre events efter hverandre slik.
Det blir samme digitale opplegg som for de forrige i september og oktober. Strømming live på Event-nettstedet, på YouTube og på Apple TV-appen, når seansen starter kl. 10.00 Pacific Time (19:00 norsk tid).
Teksten er interessant: «One more thing», var Steve Jobs’ favorittavslutning på en Keynote, og brukt senere av Apple i forbindelse med viktige produktnyheter. Sist brukt i 2017 da Apple introduserte iPhone X.

Så kan vi nå kanskje også se lansering av macOS 11 Big Sur? Som også ble annonsert på WWDC, og som har vært i beta nå i måneder…?

AR-teaser: Som med Apples to tidligere events, har Apple laget en AR-teaser også for denne, som kan vises ved å gå til Apple Events på en iOS-enhet. Denne har en svart Apple-logo som åpnes og lukkes som en MacBook, med glødende regnbue bakgrunn. Kult nok!

Siden Apple allerede tidligere i år har annonsert 4.gen. iPad Air, 8. gen. iPad, Apple Watch Series 6 og iPhone 12 lineup, så ventes november eventet å vise den første Apple Silicon Mac.
Apple har lenge sagt de vil komme med en egen designet Arm-basert chip før slutten av 2020, så antagelig vil vi få se en ny Mac i en eller annen form, med Arm-chip. Stay tuned!

Se mer hos MacRumors 

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: