iOS 13 klar for nedlasting…

Nyeste oppgradering av operativsystemet for iPhone er klar for installering. Har du krysset av for å oppdatere automatisk, har du den muligens på plass allerede. Men obs; iOS 13 er ikke for de aller eldste enhetene.

Apples årlige oppdateringer kommer alltid med en rekke nye funksjoner og forandringer, noe som kan være et stress å finne ut av, når du endelig har blitt fortrolig med det du har, og nå har fått det som kjennes som en ny og ukjent mobil i hånden.
Men det er verd å ta oppdateringen, siden det også sikrer at enheten din er har de siste sikkerhetsoppdateringene, og forbedringer av funksjoner.

Det mest synlige i første omgang, er Dark Mode, som Apple er så begeistret for. Kom først i macOS Mojave. Hvit tekst på svart bakgrunn er stadig ikke det beste å lese, så noen av oss skjønner ikke hvorfor dette er slik en stor greie (minner om de første nettsider i HTML på 70-tallet). Men du blir spurt om du vil fortsette i Dark Mode (Mørkt) når du installerer, så det er lov å fortsette med Lyst. Å skifte mellom de to visningene gjøres i Innstillinger > Skjerm og lysstyrke.
Night Shift, og True Tone som du også finner der, er fortsatt som før.

Mye nytt:
Mørk modus, nye bakgrunner, mye nytt i Bilder: ny Bilder-fane, auto-avspilling av videoer og Live Photo-bilder mens du blar, smart forhåndsvisning av bilder, støtte for videoredigering, m.m.

Full oversikt over alt det nye i iOS 13 hos Apple:

Nye funksjoner i iOS 13.

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: