produsere fotobøker fra Bilder…

Det er fortsatt mulig å få produsert skikkelige fotobøker, uten å bruke tredjeparts prosjekttillegg for Bilder, fra App Store. Både fra Macen, og fra iPhone eller iPad, selv om Apple ikke nevner dette.

Et selskap som skiller seg ut, med hensyn til bokdesign og muligheter, er blurb Inc. (blurb.com) i California, som lager lay-flat fotobøker. De har et rikt utvalg av formater, størrelser og utførelser, og et profesjonelt resultat (koster penger, priser oppgitt på nettstedet, frakt i tillegg på disse prisene). Sendes fra USA.
Du logger deg inn fra en Mac, og bruker blurbs nettside for å lage bøkene.

Bruker du allerede InDesign (CC), har de en plug-in for produsere bøker direkte fra InDesign (vi håper Affinity følger med her, og gir oss en tilsvarende plug-in for Affinity Photo?).

Blurb har også en app (free) på iOS App Store for enklere design og produksjon av fotobøker på iPhone og iPad. Elegant gjennomført brukergrensesnitt, fin bruk av fingerbevegelser for redigering, tap, double tap, drag-and-drop, knipe, osv.. Henter bildene fra bildearkivet på enhetene dine, enkeltbilder kan flyttes på i layout, double-tap for å justere i utsnitt og størrelse. Du kan også legge inn tekstfelt på bildene. Prisen på boken ser du med en gang du er ferdig, og kan eventuelt justere på sideantall.

Elegant preview; legg iPhone i landskapsformat, og bla gjennom boken ved å sveipe.

Legg inn bilder on-the-go mens du er underveis i ferien, sjekk layout osv, – kult.

        

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: