iTunes, slutt på mandag?

Ryktene svirrer, før WWDC på mandag. Et hardnakket rykte er at Apple kommer til  å parkere iTunes, og erstatte det med egne «standalone» apper: Music, TV og Podcasts.
iTunes ble introdusert av Steve Jobs 9. januar 2001, og den gang sa han:

Apple has done what Apple does best — make complex applications easy, and make them even more powerful in the process. iTunes is miles ahead of every other jukebox application, and we hope its dramatically simpler user interface will bring even more people into the digital music revolution.

Ikke alle var enige. Mange har siden klaget over at iTunes var «bloatware»; oppblåst programvare, med alt for mye på én gang, og mange vil se frem til en oppdeling. Men noen av oss syntes det var stort, å kunne laste inn egen musikk fra egne CDer (MacBooks hadde CD spiller innebygget den gangen), og lage egne spillelister – til og med for klassisk musikk. Selv om iTunes i alle år har insistert på å kalle satsene i klassisk musikk for «sanger». Akk ja, kanskje vi endelig får slutt på det på mandag.
Time will show…

Slik så iTunes ut for 18 år siden:

screenshot fra MacRumors.com

UPDATE: (03.06.19) Facebook-siden for iTunes har blitt slettet av alle bilder, videoer og postinger, og alt er flyttet over til Apple TV siden.

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: