iPhone kameraets utvikling…

iPhone har lenge vært det mest populære mobilkameraet (målt hos Flickr), og med hver ny utgave av iPhone, så forbedrer Apple kameraet. Så når iPhone 6s nå kommer med et 12-megapixel kamera (opp fra 8 megapixel på iPhone 6), har Lisa Bettany fra Camera+ gjort en interessant sammenligning med en rekke bilder som viser hvordan bildekvaliteten er forbedret oppgjennom årene, fra den første iPhone til nå iPhone 6s.
(fra macrumors.com)

macrocomparison-800x600

Fra 8 til 12 megapixel synes kanskje ikke så voldsomt, men som Bettanys bilder viser, det viser godt igjen. I tillegg til økning i megapixels har 6s kameraet også rekke andre forbedringer. Raskere og mer presis autofokus samt forbedring av farvegjengivelse, detaljer og skarphet, spesielt under dårlige lysforhold — alt dette ifølge Bettany, siden vi selv her venter spent på å få testet en 6s. Men likevel interessant og lærerikt å sjekke Bettanys bilderekker.

Camera+ (pr. i dag 14 millioner brukere!) er tidligere beskrevet her på bloggen, og kan nå siden 10. september nedlastes som gratisversjon fra iTunes Store (> Camera+ Free), med nesten full funksjonalitet i forhold til betalversjonen, som fortsatt er tilgjengelig hvis du vil ha tilgang til full pakke av redigeringsverktøy. Elegant og snedig program, og finnes også for iPad.
Skjermbilde 2015-09-29 kl. 10.41.08

Stikkord: , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: