om Apper…

app store icon

Hvor mange er apper er det er ute nå? Å sjekke den oversikten er å registrere en helt utrolig vekst. Fra starten i 2008, med ca 3.000, til nå (pr. juni 2014) 1.200.000, hvorav 475.000 for iPad. Det er lett å bli svett av å prøve å forholde seg til hva en selv kan ha nytte av og bruk for i denne mengden.

Apple har kanskje derfor i det siste kjørt et reklameopplegg som fokuserer på hvordan folk bruker forskjellige apper i forskjellige miljøer, nødvendig nok, for det er ikke bare spill og moro.
Kampanjen heter «You’re More Powerful Than You Think» (går på apple.com), og har til nå vist «Powerful», «Strength», og «Parenthood».

Den siste nå heter «Dreams», og  som de andre viser den iPhone brukt i dagliglivet, hjulpet av apper fra App Store. Som f.eks. å ta EKG på en hest, med en iPhone 5s— nokså utrolig. Eller hva med iTranslate Voice: «Instantly speak another language, voice-to-voice», nesten simultan oversettelse av stemme? En hellig gral innen IT i årevis, utallige dyre statlige prosjekter (Norge!) for å få noe slikt til, og så plutselig dukker det opp som en app på App Store. Olliclip kameralinse er beskrevet tidligere her, stadig en god ting tydeligvis.

SafariScreenSnapz001

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: