WWDC, snart…

wwdc_2014_stream
Det nærmer seg for den årlige The Apple Worldwide Developers Conference (WWDC2014, og tradisjonelt benytter Apple anledningen på disse til å slippe allehånde nyheter. Noen er ventet, som iOS 8 og OS X 10.10, men så er det mer uklart (og spennende) hva annet som kommer — om noe. Uansett, Apple har bekreftet at det hele starter med en 2 timers Keynote fra Apple CEO Tim Cook.

I fjor streamed Apple konferansen live, og de vil kanskje gjøre dette også i år. macrumors.com vil som vanlig streame live fra seansen. Det starter vanligvis 10 AM Pacific Time, som tilsvarer 19:00 på denne siden av kloden.

(tidligere har det alltid vært spekulert over, og lett etter skjulte hints i selve invitasjonslogoen (ovenfor), men lite av dette i år, av en eller annen grunn. Noen hevder imidlertid at det går på Retina-skjerm oppløsning, kanskje for flere enheter…)

UPDATE: Apple bekrefter at de vil streame keynote live, start 10:00 AM Pacific Time..
«Users will need Safari on Mac/iOS or QuickTime 7 on Windows in order to watch the stream, and Apple will also be making the stream available through a channel on Apple TV

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: