drag-and-drop for å avspille video…

beamer-2-icon-100265123-galleryHar du irritert deg over at noen av de gamle videosnuttene du har liggende ikke lar seg avspille via AirPlay på din Apple TV? —  og hvis du er en av de få som ennå ikke har sett «For the Birds!», så sjekk den ut!
Det er hjelp å få, med Beamer, en app som fikser det meste. Forutsetning er at du er på Mavericks 10.9. Appen gjør det hele  så enkelt som drag-and-drop. Dra bare en hvilkensomhelst videofil (.mp4, .mov, .avi, .WMV…) over på Beamer-vinduet, og du er i gang.
Som de selv sier: «One App To AirPlay Them All». Og det er ikke tull en gang. Beamer har nå kommet i ver.2.0, hvor mye av det som ble etterpurt fra entusiastiske brukere, er på plass. Bl.a. muligheten for å legge inn videoer i spilleliste, for avspilling i rekkefølge, som i nye iTunes (se bilde under). En annen savnet funksjon, som også er kommet med i 2.0, er muligheten for å stoppe en avspilling, og neste gang du åpner, starter Beamer der du slapp (praktisk, når du ikke ønsker å sitte klistret i to timer for å se hele WWDC).

Hyggelig nok er det mulig å få testet appen på egen Mac før du kjøper (den koster hele USD 15,- det er godt overkommelig for dette). En anmeldelse av Beamer 2.0 fra Dan Frakes i macworld, sier det meste, om den nye 2.0 utgaven.

BeamerScreenSnapz003

 

 

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: