juletid = fototid…

iphone_camera_icon1

«selfie alert»: hvis armene ikke er lange nok for gruppeportrettet foran juletreet, med deg selv i midten, så finnes en kamerafunksjon ikke alle er klar over: lydvolumknappen på den originale iPhone øretelefonen virker som fjernutløser for kameraet.
Gammelt nytt er selvfølgelig at du får umiddelbar tilgang til kamera ved å skyve opp kameraikonet på en låst skjerm, og at volumknappene på siden av iPhone (begge virker nå, i iOS 7) nå også er lukkerknapp for kamera? Når det er sagt: i dårlig belysning og andre ganger hvor du trenger å være stø på hånden, så er det mindre fare for rystelser ved å bruke den store knappen på fronten.

camera_plus_5_icon

Hvis du trenger en selvutløserfunksjon, så har fotoappen Camera+ (tidligere omtalt her) nettopp dette; den teller til og med ned fra fem, med stemme. Clarity-filter funksjonen kan redde mange ellers mørke bilder. Appen finnes på iTunes Store, og har nettopp fått en solid oppgradering for iOS 7.

For mer om fotografering med iPhone og iOS7, organisering med det nye bildebiblioteket, formater, hurtigserier, panoramabilder, HDR, bildedeling, bildestrømmer og delte bildestrømmer: se iPhoneHjelp på denne website.

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: