alt fra Mac App Store nå…

Mac-App-Store-icon

På Mavericks lanseringen viste Apple også nye versjoner av iWork og iLife, og fortalte til slutt at disse nå var gratis for brukerne, og ville komme med alle nye Mac-er. Eiere av gamle versjoner kjøpt tidligere, ville kunne hente ned disse siste versjoner, fra Mac App Store, også gratis.

Som tidligere nevnt, hadde enkelte brukere problemer med dette, da de nye appene ble lansert på Mac App Store, men dette synes nå å ha ordnet seg.

Som macrumors.com melder, har Apple nå  likegodt satt strek over hele det gamle opplegget med Software Updates for gamle versjoner (eng.: legacy versions), og forandret hele måten de distribuerer oppdateringer for disse. I stedet for å ha separate oppdateringer for disse gamle, pluss i tillegg til å ha de nye utgavene på Mac App Store, så er alt flyttet over til Mac App Store. Samme om du tidligere har kjøpt, «lånt» eller på annen måte har skaffet deg programmet (Apple bryr seg ikke lenger med hvordan), så henter du nå siste utgave på Mac App Store.

Når Mavericks oppdager gamle versjoner på Mac-en din, så registreres disse som Mac App Store kjøp via din Apple ID. Alle brukere med installerte eldre versjoner av Aperture, iWork eller iLife, kan nå oppgradere disse til siste versjon på Mac App Store.

Har du f.eks. Aperture 3.4.5, kan du hente Aperture 5.0 på Mac App Store ved å klikke Kjøp, og programmet installerer seg i Programmer-mappen, ved siden av det gamle, og når ferdig installert, slettes automatisk det gamle, og du har Aperture 5.0 på plass.

Way to Go, Apple!

kilde: macrumors.com

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: