nye «99 MacTips for Mountain Lion» i salg…


Så er boken der, 99 MacTips for OS X Mountain Lion. En lang prosess for å få med seg alle nyhetene, og antall sider er utvidet: med nytt om iCloud, Deling, Meldinger, Påminnelser, Varslingssenter, Air Play, Gatekeeper, Notater, PowerNap… i tillegg til oppdaterte sider om de mange nyttige programmer du får med på kjøpet med en Mac: Safari, TextEdit, FaceTime, Forhåndsvisning, Mail, QuickTime, Photo Booth, Kalender, AirDrop, Find My Mac...

Som med forrige Lion utgave av MacTips, er også denne utgaven bearbeidet, finpusset, og oppgradert, både i tekst og i skjermbilder, fortsatt med samme praktiske spiralinnbinding, i to-sidig oppslag med illustrerende skjermbilder på venstre side.

Tilgjengelig nå i dag i butikkene til Eplehuset og Tell i Stavanger, Humacs i Oslo, og i løpet av nærmeste dag eller to hos Eplehuset i Oslo og Sandvika, og Pippin i Kristiansand.

Mange der ute ønsker seg en Mac til jul, og en MacTips bok som tilbehør setter en ekstra spiss på det hele… og har du selv oppgradert fra Lion, eller lurer på om du burde, så finner du  kanskje en ting eller to du ikke var klar over Mac-en din nå kan gjøre?

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: