godt nytt for gamle MobileMe-brukere…

I fjor, da betalingstjenesten MobileMe ble avsluttet og overført til gratistjenesten iCloud, ble MobileMe-brukere som hadde betalt for ekstra lagring ut over de standard 5 Gb, gitt sin gamle lagringsplass videre for et nytt år, gratis, som en bonus. Dette skulle gjelde frem til 30. september i år, noe vi ble minnet om nå, rett før, med beskjed om nå å betale hvis vi ville beholde de ekstra Gb (som de fleste hadde i god bruk).
Så gårsdagens mail fra iCloud-teamet om at den gratis iCloud lagringsplassen forlenges med et nytt år — fortsatt gratis, var en hyggelig nyhet. Takk, Apple.

Da du overførte MobileMe-kontoen til iCloud, ble du gitt gratis lagringsplass på mer enn 5 GB som er standard for iCloud-kontoer. Dette ble gjort for å hjelpe deg med overgangen. Opprinnelig kunne du bare benytte oppgraderingen av lagringsplassen til den 30. september 2012.

Som takk for ditt tidligere MobileMe-medlemskap, skal du fortsatt få tilgang til denne ekstra lagringsplassen uten å måtte betale for det et ekstra år, til den 30. september 2013. Du trenger derfor ikke å foreta deg noe. For mer informasjon, les denne artikkelen.
Takk igjen for at du bruker iCloud,
iCloud-teamet

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: