«iPhone, phone home…»

David Pogue, tech skribent i NYT (link til blog til høyre), mistet sin iPhone, og siden han har 1,4 millioner (!) Twitter-følgere, tenkte han det kunne være en ide å spørre om hjelp via Twitter. Han hadde selvfølgelig Find My Phone aktivert (som alle fornuftige iPhone-eiere bør ha gjort), og startet prosedyren, men fikk først beskjed om av den var avslått. Med andre ord, noen hadde «funnet» den… Så, tre dager senere, fikk han en e-mail fra Find My Phone, med beskjed om at telefonen var online igjen, og hvor den var lokalisert. Pluss GoogleMap bilde av huset.
Han kontaktet det lokale politi, og la ut bildet til sine Twitter-følgere — og dette tok av. Telefonen ble til slutt funnet, og Happy Ending.

Moralen er: hvis du ikke har aktivert Find My Phone, så gjør det (> se også MacTips boken # 81). Det stjeles stadig flere mobiltelefoner omkring, og iPhone er den mest «populære».
Antallet anmeldte mobiltelefontyverier i Norge har gått rett til himmels de senere årene. Siden 2008 har antallet anmeldelser økt med 75 prosent (kilde: dagensit.no).

Les hele historien på Pogue’s Posts

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: