Instagram…

Instagram kan brukes som et alternativ til Hipstamatic, med forskjellige filtere osv., men ellers begensede redigeringsmulighter såvidt jeg kan se. Det er derfor ikke nevnt her tidligere i rekken av fotoapps for iPhone (>  post), siden det er mer et bildesentrert sosialt nettverk, hvor du registrerer deg for så å kunne dele dine øyeblikksbilder («Instant») med andre, se venners tilsvarende bilder, og andres, legge inn kommentarer, «likes», osv., osv., og sendes til Facebook, Twitter  Litt som Facebook, men uten all teksten.

Instagram er sterkt i nyhetene akkurat nå, siden de forleden ble kjøpt opp av nettopp Facebook, for den nette sum av 1 milliard dollar  — ikke så dårlig det, for et 2 år gammelt selskap… men allerede med brukerbase på over 30 millioner, på iOS alene. Forrige uke også gjort tilgjengelig for  Android, hvis du kjenner noen slike, og der ble det notert over 1 million registreringer i løpet av de første 12 timene.

Tilgjengelig, gratis, på iTunes App Store…

   

… dette kan tydeligvis ta helt av for noen, som det tilfeldig valgte eksempelet nedenfor viser — sjekk de antallene! — men solnedganger er en evig fotofavoritt!

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: