olloclip?

Kickstarter opplegget har frembrakt mye interessant tilleggsutstyr for iPhone. Tidligere nevnt her er Glif, en praktisk holder for iPhone, og nå også en ny dings for kameraet:
Olloclip er en liten linsekombinasjon som kvikt clipses over linsen på hjørnet  (olloclip — clip ja, tar den, men ollo?). Den innholder både fisheye, vidvinkel og macro linser i en liten pakke som ikke er større enn at du kan ha den i lommen. Laget for iPhone 4 og 4S, og virker med alle appene du har, som Instagram, Hipstamatic, eller Camera+.

Fisheye linsen dekker ca 180 grader, mens vidvinkelen viser omtrent dobbelt så mye som normal iPhone. Macrolinsen forstørrer ca 10 x og lar deg fokusere ned til 12-15 mm på objektet.  Alt kommer i en hendig liten microfiber bag, som selvfølgelig også kan brukes til å pusse linsen. Ingen tele, naturlig nok, med den størrelsen. USD 70 + frakt.
omfattende test fra engadget her…

Savner du en tele, så er det faktisk mulig å få til noe slikt også, med «The iPhone Telephoto Lens» fra Photojojo. Men det betyr nye USD 35 + frakt, og det kan være at iPhone-en din da begynner å vekke oppmerksomhet…

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: