Apple for Education…

Som ventet, og som annonsert for de innbudte, Apple’s presentasjon siste uke dreide seg om «The Education Market». Digitale lærebøker for iPad. En logisk videreføring av hele iPad-begrepet, og noe Steve Jobs hadde arbeidet med lenge. Nå begynner kanskje noe tilsvarende innenfor undervisningssektoren, som det som skjedde da iPod og iTunes Store tok av. For foreløpig bare, rapporteres i dag, at over 350.000 digitale lærebøker ble lastet ned fra iBooks Textbooks fra iBook Store bare i løpet av de tre første dagene. Foreløpig er dette US titler og opplegg, men vær sikker på at vi andre hiver oss på efterhvert.

Samtidig har over 90.000 lastet ned iBooks Author (jeg er en av dem), programmet som lar deg lage digitale multitouch interaktive lærebøker like lett som du setter opp en Keynote eller et Pages dokument. Programmet kan lastes ned gratis fra App store.

Spennende ting kommer til å skje videre fremover.  Har du ikke fått med deg Keynoten fra presentasjonen, så finner du den her.
Den er på en god time, og vel verdt å se, hvis du a) er lærer, b) er lærer som lager eller tenker på å lage lærebøker, og c) og selvfølgelig, har en iPad…
Dette blir bra!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: