Flipboard for iPhone…


Flipboard, for de som ennå ikke vet det, er en «must» app på iPad. Jeg har nevnt den i en tidligere post, og nå finnes den også for din iPhone. Litt av en jobb å overføre et romslig iPad-design til et mindre format, som også brukes på en annen måte. For mens iPad-en er noe du sitter ned og bruker tid på, slapper av med, osv., så er iPhone mer for de korte tidsøkter (hvis du da selvfølgelig også har en iPad —).

Flipboard-teamet har gjort en vri på bruken for iPhone: appen skal kunne brukes med én hånd, mens du flipper sidene oppover, med tommelfingeren. Elegant.

Nytt er også det de kaller Cover Stories, som samler materiale fra alle dine kilder, inklusiv Facebook og Twitter. Flipboard kaller Cover Stories for noe du sjekker når du er på kaffebaren, på bussen, toget, står i kø osv. Cover Stories inneholder et kontinuerlig oppdatert utvalg av artikler fra alle dine valgte Flipboard «tiles». Siden poenget med appen ikke er at du skal lese lange artikler der, så kan du også sende linken videre, også til Instapaper eller Read It Later.


For spesielt interesserte: en interessant artikkel på temaet: «The Future of Context: Mobile Reading from Google to Flipboard to FLUD», hos epicenter her.

Så kan man kanskje spørre seg, som noen av oss, om det ikke også skal finnes av-tid, off-line, i all denne informasjonsflyt. Tid hvor man nettopp ikke er opptatt med å få med seg alt, overalt, og kanskje heller snakker med en på den andre siden av bordet på kaffebaren, eller i køen.
Eller bare ser på skyer…

 

Stikkord: , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: