kindle-bøker på iPad

Helt siden Apple lanserte iPad , har det pågått diskusjoner og forhandlinger omkring hvordan aviser, blader, forlagshus osv. skulle få slippe til med sine ting, basert på abonnement. Med iOS 5 kom Apple med sitt Newsstand (Aviskiosk) opplegg, for avis- og bladabonnement, men efterhvert har Apple også løsnet litt på grepet om sitt eget økosystem, og åpnet for alternative handlemuligheter.

Siden det nærmer seg jul, og sikkert mange får en skikkelig flat pakke under treet i år, så vær klar over at alle Kindle-bøker som du kjøper på Amazon.com også er optimalisert for, og er lesbare på en iPad.
Første skritt er å installere en gratis Kindle app fra App Store.  Du åpner denne, og registrerer deg med din amazon.com konto (nb: Kindle bøker fra amazon.co.uk  er bare tilgjengelige for UK kunder…). Så er det bare å plukke i hyllene hos Amazon (du kan søke direkte på Kindle-utgaver), betale på vanlig måte (1-click order er praktisk å sette opp hvis du ikke alt har gjort det), velge hvilken iPad dette skal lastes ned til, og nokså øyeblikkelig er boken på plass på din iPad. Meget elegant.

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: