MobileMe -> iCloud

Apple har nå sluppet overgangstjenesten fra MobileMe til iCloud (foreløpig bare for programutviklerne), og dermed fortalt litt mer om hva som skal skje med din eksisterende MobileMe konto når vi alle skal over på iCloud.
Ifølge MacRumors fra nå lørdag, så vil det skje endel overlapping: iCloud vil fortsatt betjene Mail, Contacts, Calendar, Bookmarks, Find My Phone, og Back to My Mac, mens support for iWeb publisering, Gallery og iDisk forsvinner.
Nytt på iCloud blir iTunes in the Cloud (som jeg har nevnt tidligere) Photo Stream, Documents in the Cloud, automatisk nedlasting av apps og bøker, og backup og restore for iOS.
Mer om iCloud hos Apple her  og på siste WWDC Keynote.

Eksisterende og aktive MobileMe konti blir bli holdt aktive til 30 juni 2012. Dine 20 Gb med gratis lagring som du har nå på MobileMe vil bli overflyttet one-to-one.
Så vi har et år på oss, men hva skjer så med iWeb sider, og egne Web Galleries? Får vi da samme klusset som da MobileMe overtok? Eller kommer noen opp med et nett lite program som henter opp gamle iWeb sider, og får dem pent på plass?

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: