installeringstips for Lion…

Som alltid, ved en større oppgradering, litt å passe på, ved installering. Nytt er dette at du ikke har en DVD lenger, noe som kan være praktisk senere, eller hvis du skal installere på noen av dine andre Mac-er.
Så nå henter du din Lion på App Store, og laster ned.  Men hvis du ønsker å ha noe mer håndfast, så ikke gå videre når nedlastingen er ferdig. Da forsvinner installerings- .dmg fra Mac-en, og du har heller ingenting i Nedlastinger-mappen.
Gå i stedet til Program-mappen, finn Lion installeren der, og følg prosedyren som ligger på Mac1.no her.
Selve Lion-.dmg-et er på litt under 4 Gb, så har du en stor nok minnepinne tilgjengelig, kan du eventuelt legge den der.

Men, hvis du bare skal ha din Lion direkte inn på en av dine andre Mac-er, logger du deg bare inn på dennes App Store med den Apple ID-en du brukte på den første, og velger Purchased. Lion skal da komme opp med «INSTALL» og så er det klikk og kjør.
Har du vært litt for rask i avtrekket på den første Mac-en, og du ser INSTALLED når du prøver på App Store igjen, så kan du holde Tilvalg inne når du klikker Purchased i App Store her, og Lion vises som «INSTALL». Tilvalg er en ofte undervurdert tast!

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: