MobileMe…nytt?

Det er tiltagende rykter om en snarlig oppdatering, og eventuelt kanskje også store endringer for Apple’s MobileMe-tjeneste på nett. Nettstedet iLounge melder om at Apple planlegger «a new, free version of MobileMe next month». Dette vil være interessant for mange, siden tjenesten i dag koster rundt kr 500,- i året i abonnement.
Hvis du ikke allerede kjenner MobileMe, så les her, og også om tjenesten i min iPhoto-bok. Pr. idag gir et MobileMe-abonnement deg Apple’s egen epost-tjeneste Mail, videre mulighet for å etablere egne fotogallerier på nettet, tilgang til iDisk web-hosting, og en annen svært så praktisk tjeneste: Find My Phone/iPad.

Så får vi se hva Apple har oppe i ermet når det gjelder nyheter her. Det snakkes om en planlagt «media event» i neste måned…
Siden jeg generelt anbefaler MobileMe, særlig i forbindelse med iPhoto, bringer jeg dette videre til de som nå eventuelt vurderer MobileMe, med anbefaling om enten å vente litt, eller så benytte seg av 60-dagers gratis prøveabonnement, som gjelder fortsatt for alle nye brukere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: