nye iPhoto’11…

Med iLife’11 kom det også en ny utgave av iPhoto: iPhoto’11, og selv mye er beholdt av det gamle, har Apple selvfølgelig også lagt til noen nye, fjernet andre, og særlig har de flyttet omkring på ting man trodde man nå endelig kunne… irriterende til å begynne med, men en ikke ukjent problemsstilling i forbindelse med større oppgraderinger av programvare!  Brukergrensesnittet skjeler nå stadig mer til Aperture…

En hovedendring i nye iPhoto’11 er at Info-knappen, tilgjengelig fra Hendelser, Bilder og Ansikter, nå åpner et helt nytt sidefelt hvor mange av valgene som før var spredt omkring, nå er samlet. Det er mer informasjon om tekniske detaljer ved bildene, og en ny fullskjermvisning som er tilgjengelig fra alle deler av iPhoto-biblioteket. Steder-funksjonen er også lagt inn her.

slik ser brukergrensesnittet i den nye utgaven ut…

Alt i alt en klar forbedring med utvidet funksjonalitet, med mye bra nytt og nyttig. En oppgradering fra ’09 anbefales, hvis du ennå ikke har gjort det.

En ny, oppgradert, utgave av min iPhoto-bok, som nå heter: «MacTips for iPhoto’11», vil være klar i begynnelsen av februar. Den dekker alt det nye, med nye skjermbilder og bilder, og all tekst er omarbeidet og bearbeidet for denne nye utgaven av iPhoto:

kommer snart…!

Stikkord: ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s


%d bloggere like this: