App Store for Mac-en din…

Første nyhet fra Apple på nyåret: App Store for Mac, som lanseres 6. januar. Nyhet er kanskje litt overdrevet, siden den ble annonsert og introdusert allerede i oktober i fjor da også nye Air ble indtrodusert, og vi fikk sett smakebiter på nye OS X Lion (— som kommer til sommeren).

App Store for Mac blir som App Store for iPhone, iPod touch og iPad. Det blir like enkelt å finne og laste ned Mac-apps som det nå er å laste ned musikk, bøker, blader til disse.  Apps for Mac vil være ordnet etter kategorier som spill, produktivitet, musikk osv., som på eksisterende App Store. Du vil også kunne søke om du er ute efter noe mer spesifikt. Som på dagens App Store, kunne lese utviklernes beskrivelser og brukeromtaler, se skjermbilder osv. Når du finner et program du liker, kan det kjøpes det med et klikk.

Og ikke minst; App Store for Mac vil endre måten programmer installeres på – det gjøres i ett enkelt trinn. Med samme iTunes-passordet som du bruker til å kjøpe programmer på iPad, iPhone og iPod touch. Innen få sekunder ligger programmet i Dock og er klart til bruk.

Så blir vi kanskje endelig en gang kvitt de anakronistiske store pappeskene med mye luft og bare en DVD inne i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggere like this: