…når Time Machine-disken din til slutt renner full

Det måtte skje en gang: selv med 1 Terabyte lagringsplass går en Time Capsule også til slutt full (og 1 Terabyte er lik 1024 Gigabyte…).
Men, har du først ordnet deg med Time Machine, så går det smertefritt videre: Mac-en din passer på, og begynner da å slette de eldste filene for å gjøre plass for nye sikkerhetskopier (og hvis du av en eller annen grunn tror du fortsatt vil få bruk for ting langt tilbake i historiens mørke, kobler du bare til en ny disk, og velger denne i Time Machine-valgpanelet).


Hva hvis du tenker på oppgradering til en ny Mac (jul er det snart også) og du fortsatt har plass på sikkerhetsdisken og vil fortsette der du slapp, på den?
Koble bare sikkerhetsdisken til den nye maskinen, og Mac-en vil spørre deg om du a) vil fortsette der du slapp, eller b) vil opprette en ny sikkerhetskopi.

En liten advarsel: du kan da ikke lenger bruke Time Machine på den gamle maskinen. Naturlig nok.

Og før alt dette, har du overført alt fra den gamle Mac-en til den nye, ved hjelp av en FireWire-kabel mellom de to, og programmet «Overføringsassistent» som du finner under Verktøy i Programmer. Enkelt!

Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s


%d bloggers like this: